Spinnenoverlast?

Stap 1: Wij bestrijden spinnen bij spinnenoverlast door het verwijderen van de spinnenwebben en spinnennesten van uw huis, bedrijfspand, caravan, boot etc. Het spinvrij maken is nu gedaan.

Stap 2: Wij behandelen alle looproutes en schuilplekjes waar de spinnen zich normaal ophouden, dit doen wij met een nevelspuit. Hierdoor komt het beschermlaagje op alle plekken waar de spin normaal zit of zijn nest maakt. Na een eindcontrole is de behandeling klaar. Alle onderdelen zijn nu voorzien van een beschermlaag en de spin zal hier dan ook niet meer terug keren.

U kunt ons benaderen voor spinnenoverlast als het gaat om particulieren, bedrijven, VVE beheer, vakantieparken en overige instellingen. Ook verrichten wij werkzaamheden voor schoonmaakbedrijven.

Wanneer, waar en hoe is de beste tijd voor een spinnen behandeling bij

Preventief spuiten tegen spinnen, vroeg in of het best nog vóór het spinnenseizoen (april t/m augustus), bespaart u het smerige werk de spinnen en hun uitwerpselen te verwijderen, zodat uw huis meteen al vanaf het begin van het seizoen spinvrij is en blijft. In het naseizoen (vanaf augustus) is het de beste tijd voor de tweede behandeling, zodat de spinnen in de winter geen nieuwe nesten gaan maken en de spinnenplaag in het voorjaar weer terug is.

Offerte  *Deze velden zijn verplicht
  *Foto mag niet groter zijn dan 10mb
  *Als u meer dan 1 foto meestuurt kunnen wij gerichter de prijsbepaling voor u maken
  *Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

  Lees de algemene voorwaarden

  Biologisch Product

  Wij werken met een biologisch product wat geheel is gecertificeerd en valt onder Inspectie Leefomgeving en Transport Ministerie van Infrastructuur en Milieu

  Onze Prijzen

  Spinnen bestrijden leuk! Maar wat zijn de kosten? Hier vind u een aantal richtprijzen. Wilt u precies weten wat de spinnenbestrijding gaat kosten?

  Spinnen in Huis

  Gemiddeld bevat een hygiënisch huis 1500 spinnen. Vooral in juni en september tref je ze het meeste aan in huis. Het najaar vormt daarbij het toppunt.

  Hoe lang blijft de impregnerende werking van ons anti spinnen product effectief?

  Na gebruik van ons anti spinnen product zijn de behandelde oppervlakten, afhankelijk van de weersinvloeden en spinnenpopulatie langdurig beschermd tegen spinnen en hun uitwerpselen. Dus word uw huis / object in de juiste periode behandeld, kunt u met 2 behandelingen het hele seizoen spinvrij blijven. Het schilderwerk blijft ook langer mooi door de beschermende laag en het spinvrij blijven van vervuiling van spinnen en andere insecten uitwerpselen.

  De beste manier om van uw spinnenoverlast af te komen is een abonnement. U heeft nergens geen omkijken meer naar en bent gegarandeerd het hele jaar spinvrij vanwege de spinnenbestrijding door Spinbestrijding.

  Kan ik na de behandeling wel mijn ramen zemen?

  Na de behandeling moet u 24 uur wachten, daarna kan de glazenwasser de ramen weer lappen. Alleen met de hogedrukspuit spuiten word niet aangeraden, omdat zo het product tussen alle hoeken/kieren en naden word weggespoten en de werking teniet word gedaan. Tip: maak voordat de Spinbestrijding langskomen voor de behandeling uw houtwerk nog even grondig schoon!

  Werkgebied

  Werkgebied – Zuid-Holland, Noord-Holland en Flevoland

  Losse Antispin behandeling of abonnement bij spinnenoverlast

  Bij een losse behandeling komen wij éénmalig. Bij een abonnement komen wij 2x per jaar en geven wij doorlopende garantie en geniet u van 15% prijsvoordeel ten opzichte van een losse behandeling.

  Wat gaat een losse behandeling of abonnement kosten? kijk hier voor een prijsindicatie voor uw woning of bedrijfspand.

  Hoe gaat het afsluiten van een abonnement in zijn werk?

  Na de eerste behandeling vullen wij samen met u het abonnement in, daarop worden alle gegevens ingevuld, u krijgt een afdruk van dit abonnement en wij krijgen een afdruk voor onze administratie. Op het abonnement staan al onze gegevens. Het abonnements geld dient in 1 keer binnen 14 dagen na de eerste behandeling te worden voldaan op onze rekening onder vermelding van u naam, adres en abonnement nummer.

  Een abonnement loopt per jaar door, dus als u niet opzegt, word het abonnement per jaar verlengd. Wilt u opzeggen, dan graag 3 maanden voor de ingangsdatum, in verband met onze planning.