Bel ons: 06 27 201 289 info@spinbestrijding.nl
Spinnenbestrijding

Spinnenbestrijding

Spinnenbestrijding

Gemiddeld bevat een hygiënisch huis 1500 spinnen. 

Ons product voor spinnenbestrijding zorgt ervoor dat de spinnen 6 maanden wegblijven. Door de aangebrachte beschermlaag vertrekt de spin. Ook word de ondergrond (schilderwerk) beschermd door ons product.

Chemische bestrijdingsmiddelen belasten het milieu sterk en kunnen voor de mens zeer schadelijk zijn. Wij willen u graag van uw spinnenprobleem afhelpen maar wel op een voor u en het milieu juiste en niet belastende manier. Wij maken uw leefomgeving buiten spinvrij.

U kunt ons benaderen voor spinnenbestrijding  aan de buitenzijden van uw woning, bedrijfsruimte, boot, caravan, schuur, etc. als het gaat om particulieren, bedrijven, VVE beheer, vakantieparken en overige instellingen.

Spinnenbestrijding en verwijderen

Na de behandeling van spinnenbestrijding moet u 24 uur wachten, daarna kan de glazenwasser de ramen weer lappen. Alleen met de hogedrukspuit spuiten word niet aangeraden, omdat zo het product tussen alle hoeken/kieren en naden word weggespoten en de werking teniet word gedaan.

Na gebruik van ons anti spinnen product zijn de behandelde oppervlakten, afhankelijk van de weersinvloeden en spinnenpopulatie langdurig beschermd tegen spinnen en hun uitwerpselen. Dus word uw huis / object in de juiste periode behandeld, kunt u met 2 spinnenbestrijding behandelingen het hele seizoen spinvrij blijven. Het schilderwerk blijft ook langer mooi door de beschermende laag en het spinvrij blijven van vervuiling van spinnen en andere insecten uitwerpselen.

Werkgebied – Zuid Holland en Noordholland. In de andere delen van Nederland is het ook mogelijk, wij werken samen met bedrijven die in de andere delen van Nederland werkzaam zijn. In regio midden Nederland hebben wij een samenwerkingsverband met www.spinnenoverlast.nl voor Spinnenbestrijding.

Spinnenbestrijding is ons werk